Meny

Allmänna villkor

Fill & Tell säljer böcker via internet till privatpersoner inom Sverige. För att handla hos oss måste du vara myndig.
Vi reserverar oss för eventuella prisändringar, slutförsäljning och tryckfel som kan finnas på vår hemsida eller i våra annonser.

Beställningar

Beställning görs via internet på vår hemsida. Beställningen är genomförd när du betalat och fått en bekräftelse på att köpet. Om du får problem är du välkommen att kontakta oss via hej@fillandtell.com.

Priser

Priserna anges i svenska kronor. Alla priser är inklusive moms. Momsen på böcker är 6% i Sverige.

Leverans och frakt

Böckerna skickas via Förlagssystem och levereras inom 3-6 dagar. Fraktavgiften gäller per order oavsett antal böcker i beställningen. Vi tar inte ut några serviceavgifter.

Ångerrätt

Vid internetköp har du som kund 14 dagars ångerrätt efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning, förutsatt att varan är i nyskick. Efter det att du har skickat tillbaka varan betalar vi snarast, senast inom 30 dagar, tillbaka det du har betalat. Returportot för varan betalar du.
Vid åberopande av ångerrätt vill vi att följande beaktas:
– Meddela oss på hej@fillandtell.com och returnera beställningen inom 14 dagar efter det att du har mottagit beställningen eller en väsentlig del av den.
– Varan ska vara i nyskick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad.
– Returnera varan i ett väl skyddande emballage. Skulle varan ha tagit skada p.g.a. bristande paketering står du själv för varans kostnad.
– Glöm inte att bifoga en kopia på din följesedel eller ett brev där ditt namn, din adress och ditt ordernummer står så att vi vet vad returen gäller.
För ytterligare detaljer kring ångerrätt, se Konsumentverkets hemsida för e-handel.

Avbeställning av vara

Så länge böckerna ej har hunnit skickas från oss går det bra att avbeställa dem. Vid avbeställning gör du så här:
Skicka ett mail till hej@fillandtell.com där du anger vad du vill avbeställa samt ditt namn och leveransadress. Skriv gärna ”Avbeställning” i ämnesraden. Du får alltid ett svar om din avbeställning godkänns. Får du inget svar, kontakta oss på telefon 0733-85 40 46.

Reklamationer

Vi erbjuder bytesrätt på defekta böcker. Felaktig eller skadad bok ska omedelbart reklameras. Meddela oss på hej@fillandtell.com
så får då en retursedel för att skicka tillbaka boken på vår bekostnad. Om du vill ha en ny bok skickar vi dig en ersättningsbok utan någon extra fraktkostnad. Om du istället vill ha pengarna tillbaka, gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta boken i retur.

Ej avhämtat paket

Ej avhämtat paket debiteras med 175 SEK för att täcka våra kostnader. Frakt tillkommer enligt postens frakttabell.

Sekretess

Ingen obehörig kommer att få tillgång till de uppgifter du lämnar till oss. Uppgifterna kommer inte heller lämnas ut till tredje part. Du har rätt att få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig.

Force majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses och påverkar ingångna avtal och utfästelser från Fill & Tells sida, som gör att Fill & Tell ej kan hålla nämnda avtal/utfästelser, skall utgöra grund till att Fill & Tell befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Övrigt

”Vi” i ovanstående text refererar till Fill & Tell AB och ”du” refererar till kunden.