Meny

Om Fill & Tell

Fill & Tell är ett modernt förlag med illustration, form, hållbarhet och kvalitet som ledord. Vi tycker att familj och vänner är det viktigaste i livet och vi vill med våra böcker bidra till att stärka banden inom familjen och mellan generationer.

Det hela började 2006, när designern Terese Öman gav upp i jakten på den perfekta doppresenten och bestämde sig för att göra den själv. En rolig och modern fyll-i-bok utan alltför mycket gulligull. Tillsammans med sin bror Ulf och hans kollega Jens, som drev en reklambyrå ihop, startade Terese ett förlag. ”Bästa boken om mig – inte så lite kaxig” blev snabbt en bästsäljare och snart följde fler fyll-i-titlar. Efter några år var det dags att pröva lyckan utanför Sveriges gränser. In kom Katrine för att ta förlaget ut i Europa och vidare ut i världen.

Idag finns våra böcker att köpa i bland annat Norge, Finland, Storbritannien och Japan. Vårt sortiment består både av fyll-i-böcker och barnböcker samt av kort och affischer med illustrationer från våra böcker. Vi fortsätter med produktutveckling, nyskapande och översättning. Vill du veta mer? Välkommen att höra av dig!

//Katti, Uffe & Jens
hej@fillandtell.com